Familieopstelling met aandacht voor het zielendeel

Familieopstellingen is een methode om iets uit het onderbewustzijn helder te krijgen. Veel van ons gedrag begrijpen we niet. Bijvoorbeeld waarom reageren we zo heftig ergens op of waarom vermijden we sommige situaties? Vaak zijn het patronen die regelmatig terugkeren en ons tegenhouden vrijuit te leven.
Wij beginnen met een vraag waar jij mee komt bijvoorbeeld je voelt dat je tegengehouden wordt. Uit de groep worden dan representanten gekozen die voor jouw vraag en voor jezelf gaan staan. Zo ontstaat er een veld waarin heel veel zichtbaar wordt. Vandaaruit wordt dieper gekeken waar de kern van het probleem ligt. Vaak ligt het probleem voor een deel bij de familie geschiedenis en is het nodig om de familie op te stellen.
Wat ik als begeleider doe is jou uitnodigen om te voelen wat er werkelijk is en jou in verbinding brengen met de kern van het probleem om daar eventueel afscheid van te nemen.

Ook een individuele opstelling is mogelijk, daarbij wordt gebruik gemaakt van kussens. Ook dan  ontstaat er een veld waarin veel zichtbaar wordt en vandaar uit gewerkt kan worden. Duur ongeveer 2 uur. 

Sjamanendrum

Om de energie die vrij komt beter te gronden wordt tijdens de Familieopstelling gebruik gemaakt van de sjamanendrum. Zo kan iedereen beter uit hun hoofd blijven en kunnen de vrijgekomen inzichten op meerdere niveaus geïntegreerd worden.
Famiilie opstelling wordt gegeven door Anneke Costermans.
Praktische zaken. Neem pantoffels mee, voor koffie en thee wordt gezorgd en in de pauze is er vegetarische soep.

De familieopstellingen worden gegeven:

  • Eibergen in mijn praktijk.
  • Op locatie als je zelf een klein groepje bij elkaar hebt.
Voor een familie opstelling op locatie bereken ik een bijdrage aan benzine kosten.
Kijk voor de data onder evenementen.
Terug