Kinderen

Nieuwetijdskinderen

Al enige tijd worden ‘nieuwetijds’-kinderen geboren. Deze kinderen zijn hooggevoelig, denken en leren anders en kunnen een hoogbewustzijn hebben. Daarom hebben ze vaak veel moeite zich aan te passen aan onze maatschappij, die op dit moment nog niet is ingericht om deze kinderen goed te kunnen begeleiden.
Kinderen

Ik help uw kind weer in balans.

Mijn ervaring is dat enkele healings al veel verbetering brengen. Kinderen worden weer zichzelf en kunnen verder met hun ontwikkeling.
Op zielsniveau wordt, voor de zwangerschap al, contact gelegd met de ouders. Er wordt afgesproken wat deze ziel wil leren en met welke taak het kind op aarde komt. Tijdens de zwangerschap voelt een kind de emoties en de onbewuste overtuigingen van de ouders waardoor ze andere beslissingen kunnen gaan nemen. Bijvoorbeeld als een ouder veel moeite heeft om goed voor zichzelf te zorgen, zal het kind vaak de beslissing nemen om voor de ouder te gaan zorgen. Ook op onbewuste boodschappen van een ouder reageert een kind. Bijvoorbeeld de boodschap van een moeder kan zijn: wanneer je lief voor mij bent, zal ik voor je zorgen. Naast deze boodschappen brengt een kind ook zijn eigen onverwerkte trauma`s mee. Dit kan eenvoudig een geboortetrauma zijn maar vaak spelen onverwerkte trauma`s uit het verleden een grote rol. Hooggevoelige kinderen voelen vaak energieën aan van andere mensen of van mensen zonder fysiek lichaam die in de buurt zijn. de behandeling is erop gericht om kinderen hiermee beter te leren omgaan en steviger in zichzelf te laten staan.